Over Drukkerij All Print

Het begin van drukkerij All Print

Kort na de Tweede Wereldoorlog werd drukkerij All Print opgericht en is hiermee één van de oudste drukkerijen van Utrecht. Tot de dag van vandaag is drukkerij All Print gevestigd aan de rand van het historische centrum van Utrecht, in het hart van de stad en aan het water van de Westerkade op nr. 5.

De verbetering van drukkerij All Print

Kees Sap neemt in 1985 de drukkerij over. De toen 40 jarige Kees had zijn sporen ruimschoots verdiend als bedrijfsleider bij diverse grote drukkerijen. Met zijn vakmanschap en ervaring vond hij dat een drukkerij niet alleen drukwerk moest leveren, maar een meerwaarde moest zijn voor de klanten. Met het leveren van service – vakkundig advies en specialistisch maatwerk – groeide drukkerij All Print uit tot een begrip. Eén van de drie drukkerijen – op de Westerkade – Excelsior hield op te bestaan, wat leidde tot nog meer tevreden klanten voor drukkerij All Print. Door zoon Ralph – die groot geworden is met de drukkerij – wordt de eerste computer aangeschaft. Naast het vakmanschap dat hij van zijn vader leert, ontwikkelt hij zich tot specialist papier- en papierbewerkingen. En zorgt Ralph voor de automatisering van drukkerij All Print. In 2006 neemt hij de drukkerij over van zijn vader – die overigens wel actief blijft. Ralph introduceert digitaal printen, kwalitatief hoogwaardige printwerk. Wat in lage oplagen en waar vergelijkende eisen als bij drukwerk wordt gesteld, voordeliger is voor de klant en bovendien een kortere doorlooptijd heeft. Drukkerij All Print heeft met de automatisering en de investering in digitaal printen gezorgd voor een up-to-date drukkerij wat veel (nieuwe) opdrachten heeft opgeleverd. Ook drukkerij USP moet mede door deze ontwikkeling het werk staken. Waardoor drukkerij All Print de enige drukkerij is aan de Westerkade – daar waar ooit 3 drukkerijen actief waren.

Drukkerij All Print vandaag

Kwaliteit, innovatie en investeringen staan hoog in het vaandel. Door te werken met een modern machinepark kan Drukkerij All Print aan alle wensen van de klant voldoen. Tevens is in 2013 Concept & Design toegevoegd aan de diensten van drukkerij All Print. Door de ontwikkelingen in de loop der tijd is Drukkerij All Print uitgegroeid tot een fullservice organisatie en wordt de slogan “Alles onder één dak” gevoerd. Drukkerij All Print voorziet haar klanten van Concept en Design en alle soorten druk- en printwerk. En om u helemaal te ontzorgen kunnen wij u ook helpen bij de distributie. Ondanks alle ontwikkelingen is er één ding onveranderd gebleven.

Ons motto:

Wij zetten onze kennis en kunde in om u als klant het juiste product te leveren!

Maak ook kennis met onze service.

WILT U MEER INFORMATIE OF DIRECT EEN OFFERTE AANVRAGEN?

Service

Klantvriendelijk & persoonlijk

Klantgerichtheid is het kernwoord van onze onderneming. Wij bouwen een vertrouwensband op met zowel onze klanten als onze leveranciers. Wij bespreken op een realistische manier de wensen van de klant en bieden advies tijdens het gehele proces van het ontwerp tot aan de bezorging.

Hoogste Kwaliteit

Kwaliteit, innovatie en investeringen staan hoog in het vaandel. Door ons moderne machinepark kan Drukkerij All Print aan alle wensen van de klant voldoen. Door kennis, ervaring en alleen de beste producten te gebruiken komen wij altijd tot het allerbeste resultaat.

Milieuvriendelijk

Het milieu is ook voor ons erg belangrijk. Daarom drukken wij standaard op FSC gecertificeerd papier en daarnaast hebben wij ook PEFC gecertificeerd papier als keus voor de klant. Milieuvriendelijke inkt en energiezuinige apparatuur gebruiken wij ook al lange tijd.

 

Kennis

Drukkerij All Print staat garant voor ruim 50 jaar aan kennis en ervaring. Of het nou gaat om drukwerk, printwerk of design; Drukkerij All Print weet het!

Enthousiast

Alles waar uw verbeelding over spreekt kunnen wij tot leven wekken. Op glanzend of mat, dik of dun papier, in alle vormen en maten. Wilt u een huisstijl, een kaart, een folder of een enkel boek? Wij voeren het allemaal snel en vakkundig uit. Wij verzorgen uw druk- en printwerk, van het ontwerp tot aan de bezorging.

Snelle levering

Leveren wanneer de klant dat wil. Hoeft het niet direct af te zijn dan bespreken we wanneer u tijd heeft om uw product op te halen of bij u af te bezorgen. Heeft u haast, dan helpt Drukkerij All Print u om het zo snel mogelijk af te krijgen en bij u langs te brengen of dit nou in Utrecht of in de rest van Nederland is.