Mailing & Voorraad

Drukkerij All Print in Utrecht garandeert een hoge kwaliteit afwerking van uw drukwerk. Na het drukken volgt het afwerkingsproces, waarbij ter veredeling van uw drukwerk spot uv-lak en/of lamineren mogelijk is. Snijden, perforeren, stansen, rillen, vouwen, brocheren en binden; het zijn allemaal mogelijkheden die wij verzorgen om het gewenste eindproduct te maken!

Wanneer het product af is, kan het bij u afgeleverd worden.

Maar wilt u al uw relaties een brief sturen, een kaart, een adreswijziging of een nieuwsbrief? Dat kan door gebruik te maken van onze mailing service. Een gepersonaliseerde mailing maakt uw drukwerk persoonlijk en aantrekkelijk om te lezen. Dat kan zelfs met specials, zoals ingeplakte gadgets, krasloten, toegangskaarten en cadeaubonnen. Wij zijn ons bewust van de belangrijkheid van uw direct mail of andere uitingen. Daarom zullen wij er alles aan doen om bij te dragen aan het succes van uw communicatie bij mailings en/of specials.

U levert uw adressenlijst bij ons aan. Wij drukken de adressen indien gewenst direct op het papier en/of de envelop of voegen deze later toe aan het drukwerk. Daarna zullen wij de mailing bij de post aanbieden en wij nemen u dus het hele proces uit handen. Hiermee kunt u veel tijd en moeite besparen!

 

Uw voorraad is bij ons in goede handen! Indien gewenst, kunnen wij ook uw drukwerk bij ons in beheer houden.

 

Dankzij onze persoonlijke relaties met onze klanten zijn we goed op de hoogte welke producten snel lopen en welke producten langer blijven liggen. Op die manier zijn we in staat om voorraden tijdig bij te drukken, zodat u niet te kort zult komen. Deze efficiënte methode om uw voorraad te beheren resulteert in een kostenbesparing voor u als klant. U hoeft dan immers niet te betalen voor de opslag van producten die u niet direct nodig heeft.

Ons motto

Wij zetten onze kennis en kunde in om u als klant het juiste product te leveren!